Hoe veilig is piercing zalf?

Piercing zalf is goedgekeurd door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid in de EU en worden over het algemeen als veilig beschouwd. Tenminste, net als bij alle andere geneesmiddelen zijn ze veilig zolang ze op de juiste manier worden gebruikt en wanneer ze worden gebruikt voor de beoogde scenario’s, zoals het laten plaatsen van een piercing. Hiermee bedoelen we dat piercing zalf geen kwaad kan zolang je niet begint met het overdadig aanbrengen ervan op je huid. Wanneer men overmatig en vaak verdovende crème gebruikt, is er een groter risico dat de verdovende middelen uiteindelijk toch in de bloedbaan terechtkomen als ze door de huid worden opgenomen. En dan kunnen er wel bijwerkingen optreden.

Zou ik piercing zalf bestellen?

Betekent dit dat je beter geen piercing zalf bestelt? Nee, zeker niet. Het is gewoon belangrijk om de gebruiksaanwijzing te volgen bij het product dat je koopt. Net zoals je dat met alle geneesmiddelen doet. Begin vooral al met het kopen van piercing zalf bij een betrouwbare aanbieder om ervoor te zorgen dat het om een kwaliteitsproduct gaat. Ook hou je er beter rekening mee dat het plaatsen van een piercing de plaats op het lichaam enkele dagen gevoelig kan zijn waardoor je er alsnog een lichte pijn ervaart wanneer de piercing zalf is uitgewerkt.

Waar kan ik piercing zalf kopen?

Wie wat zoekt online zal niet veel tijd nodig hebben om een website te vinden waar hij piercing zalf kan kopen. Toch pas je hiermee beter op omdat je niet altijd weet of het om kwaliteit gaat. Hou het dus bij het kopen bij een betrouwbare handelaar zoals De Kwakzalver om jezelf te garanderen van een positief resultaat.