Zalf met lidocaïne, hoe werkt dat precies?

Verdovende crèmes zijn sterk afhankelijk van lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat wordt toegevoegd aan verdovende producten om het ongemak van de behandeling te verminderen. Zalf met lidocaïne is dan ook ontworpen om effectief te blijven tussen bijvoorbeeld 3 en 5 uur. Voldoende tijd om je te laten tatoeëren, een piercing te plaatsen of meer. In sommige gevallen gaan ze echter niet zo lang mee als oorspronkelijk bedoeld. Desalniettemin zijn de meeste van deze uit het aanbod van zalf met lidocaïne door de Volksgezondheid goedgekeurd en mogen ze zonder voorschrift worden gebruikt. Het is dus vrij eenvoudig om tegenwoordig een tatoeage-verdovende zalf met lidocaïne te bemachtigen.

Waarom zijn verdovende crèmes nuttig, behalve voor tatoeages?

Zalf met lidocaïne kan ongelooflijk handig zijn voor tatoeages. Er is echter een reeks verdovende crèmetoepassingen waarvoor het ook erg handig kan zijn. Niet alleen wordt het ook gebruikt bij het plaatsen van een piercing of het ondergaan van een sessie bij een schoonheidsspecialiste zoals microblading die anders vrij pijnlijk kan zijn. Ook in het dagelijks leven kan zalf met lidocaïne bestellen nuttig zijn. Zo kan het verlichting bieden bij ernstige zonnebrand. De crème maakt de door de zon verbrande huid dof, vermindert pijn en algeheel ongemak en biedt over het algemeen snelle verlichting zonder medicatie. Ook gewrichtspijn kan worden verminderd, vooral in gevallen van artritis en degeneratieve botziekten.

Zalf met lidocaïne kopen?

De meningen of je al dan niet zalf met lidocaïne moet kopen zijn vaak verdeeld. Dat komt omdat sommige mensen slechte ervaringen hiermee hebben. Denk maar aan het niet effectie zijn van de zalf waardoor er alsnog veel pijn wordt gevoeld. Dat komt niet zozeer omdat het product niet werkt, maar eerder omdat ze zalf met lidocaïne kopen bij de verkeerde handelaar. Zorg steeds dat je bij een betrouwbare aanbieder een bestelling plaatst, zoals bij De Kwakzalver. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat.

Onze producten