Waarom het goed kan zijn om een verdovende zalf piercing te gebruiken

Heel wat artiesten die piercings zetten, zijn niet altijd te vinden voor het gebruik van een verdovende zalf piercing. Niet omdat het niet goed is, maar vooral omdat ze geloven dat de pijn die gepaard gaat met het zetten van een piercing een deel van de ervaring is. Toch zal net die pijn tegelijk ook heel wat mensen tegenhouden om effectief de stap te zetten voor het zetten van een piercing. Voor deze mensen is het dan wel weer interessant om een verdovende zalf piercing te gebruiken.

Hoe gebruik je een verdovingszalf piercing?

Zoals iedere artiest zal zeggen, is niet elke verdovingszalf piercing goed, en niet elke zalf is geschikt voor het plaatsen van piercings. Het is essentieel om de juiste verdovingszalf te kiezen als je wilt dat het enig effect heeft. Verder is het belangrijk om de plaats waar je een piercing wil laten zetten goed te reinigen vooraleer je de zalf aanbrengt. Breng ook de juiste hoeveelheid aan en verwijder het overtollige om eventuele bijwerkingen te voorkomen. Hiervoor kun je aandachtig de bijsluiter lezen die bij het product zit.

Waar kan ik verdovende zalf piercing kopen?

Zoals eerder gezegd, het is belangrijk om de juiste verdovende zalf piercing te kiezen. Als een verdovende zalf bijvoorbeeld alleen lidocaïne of alleen epinefrine bevat, dan zal de werking vaak niet lang genoeg zijn voor een volledig pijnloze ervaring. Zeker niet omdat de plaats van de piercing nog dagen nadien erg gevoelig kan zijn. Bij De Kwakzalver zijn ze gespecialiseerd in dergelijke producten en geven ze je graag advies hierover.

Onze producten

rEVIEWS

Wat ze over ons zeggen

contact